Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης “ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ” το  Σαββάτο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:30.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης “ΑΪ ΝΙΚΟΛΑΣ” την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών Κέρκυρας, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος» και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας προκηρύσσουν τον αγώνα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης «ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΟΝΙΟΥ 2017» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International και ORC Club από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

 

Ο προγραμματισμένος για τις 09/09/2017 αγώνας ανοικτής θαλάσσης "Λευκαδίων Ναυτικών" (Γύρος Λευκάδας), αναβάλλεται. Θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία. 

 

Τεράστια επιτυχία για το σκάφος LEONA με κυβερνήτη τον Neil McRobert. 1ος στη γενική κατάταξη της κατηγορίας International στην διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου.
Δυστυχώς το σκάφος NiXie δεν συμμετείχε στην τελευταία ιστιοδρομία και έτσι κατετάγη 3ο στην κατηγορία C1 στα Club και 9ο στη γενική. Συγχαρητήρια και στα δύο πληρώματα για την πολύ δύσκολη προσπάθειά τους και την επιτυχία τους!!!!!