Τεράστια επιτυχία για το σκάφος LEONA με κυβερνήτη τον Neil McRobert. 1ος στη γενική κατάταξη της κατηγορίας International στην διεθνή ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου.
Δυστυχώς το σκάφος NiXie δεν συμμετείχε στην τελευταία ιστιοδρομία και έτσι κατετάγη 3ο στην κατηγορία C1 στα Club και 9ο στη γενική. Συγχαρητήρια και στα δύο πληρώματα για την πολύ δύσκολη προσπάθειά τους και την επιτυχία τους!!!!!

Μετά και την τρίτη ημέρα αγώνων (Παξοί - Ιθάκη) της διεθνής ιστιοπλοϊκής εβδομάδας Ιονίου, το σκάφος LEONA με κυβερνήτη τον Νeil McRobert είναι στην 1η θέση στην κατηγορία Internactional και το NIXIE με κυβερνήτη τον F. VERBEIREN στην 2η θέση στην κατηγορία club. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο http://www.corfusailing.gr.
Ευχόμαστε δύναμη στα πληρώματα των σκαφών μας, για τις 2 ακόμη ιστιοδρομίες που υπολείπονται (Ιθάκη - Ληξούρι & τρίγωνο στον όρμο στο Ληξούρι) και περιμένουμε τις κούπες !!!

Άλλη μια σημαντική διάκριση για το σκάφος LEONA, που αγωνίζεται με τη σημαία του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας, και τον κυβερνήτη του NeilMacRobert, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη της περιφέρειας Ιονίου στην κατηγορία ORCiInternational. Το κύπελλο αποτελεί επιβράβευση της επίδοσης και των προσπαθειών του κυβερνήτη και του πληρώματός του στους αγώνες που διοργανώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου κατά το έτος 2016.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στους νικητές που «ταξίδεψαν» το όνομα του ΝΟΛ στη λαμπρή τελετή που διοργανώθηκε στην Αθήνα από την ΕΙΟ/ΕΑΘ.

Another great distinction for LEONA, one of the boats of the Nautical Club of Lefkas, and her captain Neil MacRobert who won first place in the final ranking for the Ionian Sea in ORCi International Category for the year 2016. The cup obtained is a reward for the total performance of the captain and his crew, in the races organized in the Ionian Sea in 2016.

Congratulations and many thanks to the winners who travelled, together with the flag of NCL, to the bright ceremony organized in Athens by the Greek Sailing Association.