Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου συμμετέχει στο Διασυλλογικό Ιστιοπλοϊκό αγώνα optimist και laser 4.7 με την επωνυμία "ΕΜΠΛΥΣΗ’’,που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης .5-6 Μαΐου στο Φισκάρδο.

Καλή επιτυχια στους αθλητες μας.

OPTIMIST

Τσινια Μαρκελα,Αλεξανδρος Γκαμπριλι,Γιωργος Μεσσηνης,Νικος Δευτεραιος,Βαγγελης Βουκελατος,Γιωργος Λαζαρης,Κωνσταντινα Δρακατου,Δημητρης Δρακατος,Σπυρος Κονιδαρης.

LASER 4.7

Ευα Φιλιππα,Κακλαμανη Μαριλενα.

Συνολικά 7 κούπες για τους αθλητές μας, στον πετυχημένο 6ο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Βόνιτσας, στις 02-03/09 στην Βόνιτσα, παρουσία του προέδρου της Ε.Ι.Ο. Συγχαρητήρια στον Ν.Ο.Β.

Ακολουθεί το άρθρο που δημοσίευσε ο Ν.Ο.Β.

Περισσότερα...

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας συμμετέχει στους «Αγώνες Ανάπτυξης Optimist» που οργανώνει  ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης στις 13-14 Μαΐου 2017 στο Φισκάρδο. Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι Τσινιά Μαρκέλλα, Δρακάτου Κωνσταντίνα, Μεσσήνης Γιώργος, Γκαμπρίλλι Αλέξανδρος, Κακλαμάνη Μαρία Ελένη και Κατωπόδη Στέλλα.  Τους αθλητές συνοδεύει η προπονήτρια τους κα Οικονομοπούλου Νόνικα.

 

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι το ακόλουθο:

  • Σάββατο 13 Μαΐου: ΩΡΑ 11:00, Λήξη ορίου συμμετοχών.
  • Σάββατο 13 Μαΐου: ΩΡΑ 12:00, Ιστιοδρομίες.
  • Κυριακή 14 Μαΐου: 12:00 Ιστιοδρομίες.

Έχουν προγραμματιστεί 6 ιστιοδρομίες.

Δεν θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 4 ιστιοδρομίες ανά ημέρα.

 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας συμμετέχει στον Διασυλλογικό Αγώνα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ 2017» που οργανώνει ο όμιλος Σικυωνίων με την υποστήριξη του Δήμου Σικυωνίων στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017 στο Κιάτο. Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι Γκαμπρίλλι Αλέξανδρος, Δρακάτου Κωνσταντίνα, Μεσσήνης Γιώργος, Τσινιά Μαρκέλλα, Γράψας Γιώργος, Κακλαμάνη Μαρία Ελένη, Μικρώνης Ελευθέριος και Νάου Εύα Κολέτ Μαρί.  Τους αθλητές συνοδεύει η προπονήτρια τους κα Οικονομοπούλου Νόνικα.

 

Το πρόγραμμα του αγώνα είναι το ακόλουθο:

• Σάββατο 18 Οκτωβρίου: Αφίξεις - Δηλώσεις 09:00 - 11:00, ιστιοδρομίες 13:00.

• Κυριακή 19 Οκτωβρίου: 11:00 ιστιοδρομίες.

Την τελευταία ημέρα του αγώνα δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 16:00. Θα διεξαχθούν μέχρι 4 ιστιοδρομίες την ημέρα.

Εάν διεξαχθούν από 4 και άνω θα εξαιρείται μία.

Ο αγώνας είναι έγκυρος αν πραγματοποιηθεί έστω και 1 ιστιοδρομία και οι ιστιοδρομίες θα αριθμούνται με τη σειρά της πραγματοποίησής τους.

Προγραμματισμένες ιστιοδρομίες: 6.

 

Την ομάδα υποστηρίζουν με τα προϊόντα τους, σε αυτόν τον αγώνα, τα ζαχαροπλαστεία Σταύρακας

www.wish-bars.gr

 

 

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!