Συνάντηση την Τρίτη 26/6/2018 στις 19:00 στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου στην Μαρίνα Λευκάδας με τους γονείς των παιδιών που θέλουν να ξεκινήσουν ιστιοπλοΐα στα καλοκαιρινά τμήματα (Εγγραφές και ενημέρωση). Μαζί περιμένουμε και τους γονείς των παιδιών που είναι ήδη αθλητές μας για κουβεντούλα.

Καλοκαιρινά Τμήματα Optimist - Laser 
Ιούλιος - Αύγουστος 2018
Οι εγγραφές άρχισαν!

Μαζί με τις διακοπές, τελείωσαν και τα καλοκαιρινά τμήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας. Ήταν δύο μήνες γεμάτοι με παιχνίδια στην θάλασσα, κολύμπι, γνωριμία με νέους φίλους, μα πάνω από όλα πολλή πολλή ιστιοπλοΐα.

Περισσότερα...

Για την γνωριμία και διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας, ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας οργανώνει τμήματα Ιστιοπλοΐας αρχαρίων για παιδιά, με την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών (ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ).

 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών, που γνωρίζουν κολύμβηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι καπελάκι, αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Όλα τα άλλα τα παρέχει ο όμιλος.

Σκοπός των τμημάτων είναι η εισαγωγή στην ιστιοπλοΐα και γίνεται με σκάφη τύπου optimist.

Η θεματολογία των μαθημάτων περιέχει:

· Ασφάλεια στη θάλασσα, αναγνώριση του αέρα, ονοματολογία και αρμάτωμα όπτιμιστ, ναυτοσύνη, κόμποι.

· Χειρισμός σκάφους, απόπλου, κατάπλου, θέσεις σώματος, τακ, πότζα,  ταξίδεμα όρτσα, πλαγιοδρομία, πρύμα, ανατροπή και επαναφορά του σκάφους, φροντίδα και συντήρηση του εξοπλισμού, κανόνες ιστιοπλοΐας.

· Μέσα σε ομαδικό πνεύμα ασκήσεις για βελτίωση φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος τα παιδιά θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Μετά την θερινή σχολή όλα τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν στο προαγωνιστικό και κατόπιν στο αγωνιστικό τμήμα.

 

Εγγραφές μέχρι τέλη Ιουνίου 2017.

 

Πληροφορίες – Δήλωση Συμμετοχης στα τηλέφωνα: 6979726554 κος Λούβρος Ιωάννης & 6973045950 κος Αραβανής Κώστας.